Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Is budgetbeheer te Apeldoorn jouw ideale oplossing?

Zit je in een moeilijke financiële situatie en zie je in budgetbeheer in Apeldoorn een mogelijke oplossing? Schakel dan Mando in! Als professioneel kantoor van budgetbeheerders kunnen wij jou middels budgetbeheer in Apeldoorn verder helpen. Een onvermogen om zelf je geldzaken onder controle te houden kan in allerlei oorzaken geaard liggen. Misschien kamp je met geestelijke gezondheidskwesties die het voor jou lastig maken, misschien is het wel een verslaving of heb je schulden die je de das om blijven doen.

Wees echter gerust, want Mando staat voor je klaar om jou door middel van budgetbeheer in Apeldoorn weer de financiële rust te bezorgen waar je naar verlangt. Denk jij dat je beter af bent met budgetbeheer in Apeldoorn? Neem dan gerust eens contact met ons op om geheel vrijblijvend een gesprek in te plannen.

Budgetbeheer in Apeldoorn door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer te Apeldoorn een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. In het geval van budgetbeheer doen wij dat door een aparte rekening voor je te openen waarop jouw inkomsten binnenkomen. Door jouw inkomen te gaan beheren dragen wij zorg over het betalen van de vaste lasten.

Je krijgt van ons wekelijks een budget waar je van kunt leven. Met de rest gaan wij aan de slag. Samen werken we zo aan een betere toekomst. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer in Apeldoorn zonder tussenkomst van een rechter. Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons dus ook in staat mensen te helpen door middel van budgetbeheer in Apeldoorn. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder, budgetbeheer en beschermingsbewind. Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in

Heb je een vraag over budgetbeheer in Apeldoorn? Of zou je graag direct een afspraak met ons maken? Dan kun je ons telefonisch bereiken via 0320 215331. Je kunt je vraag ook per e-mail naar ons sturen, of door middel van het contactformulier. Een vrijblijvend intakegesprek inplannen is ook mogelijk. Omdat Mando door heel Nederland werkzaam is, kan dit ook bij jou thuis gebeuren.

Contact opnemen Meld u aan