Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Over Mando

Wij zijn een kleinschalig kantoor van professionele bewindvoerders en budgetbeheerders. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het uitvoeren van beschermingsbewind en budgetbeheer vanuit ons kantoor in Lelystad. Ons bereik is echter landelijk, wij zijn werkzaam door heel Nederland. Een intake bij u thuis is hierdoor altijd mogelijk. Onze werkwijze is professioneel, laagdrempelig en met het oog op persoonlijke aandacht.

Kennis en ervaring

De bij ons werkzame bewindvoerders hebben minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding, waarna eveneens een opleiding tot bewindvoerder is gevolgd. Hierdoor hebben de bewindvoerders voldoende kennis en ervaring om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast is er door de jaren heen ervaring in de wettelijke schuldsanering en faillissementen opgebouwd. Dit maakt onze bewindvoerders bij uitstek geschikt om het beschermingsbewind en budgetbeheer op een correcte en doelmatige wijze uit te voeren.

Branchevereniging BPI

Wij zijn lid van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). De branchevereniging PBI toetst jaarlijks de kwaliteit van haar leden. Mando moet daarbij voldoen aan een uitgebreid kwaliteitsreglement. Behalve de wettelijke eisen zijn hierin ook voorwaarden opgenomen met betrekking tot onder andere integriteit van medewerkers en organisatie, handelingsbekwaamheid van medewerkers en voorzieningen om de continuïteit van Mando te garanderen. Het lidmaatschap van de Branchevereniging PBI staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid van de beschermingsbewindvoerder en budgetbeheerder.

Het lidmaatschap van deze branchevereniging verzekert de cliënt van het feit dat Mando aan alle kwaliteitseisen voldoet. De organisatie heeft integere en bekwame medewerkers in dienst en heeft voldoende kennis in huis om ieder bewind tot een succes te maken.

Neem contact op