Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Over Mando

Wij zijn een kleinschalig kantoor van professionele bewindvoerders en budgetbeheerders. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het uitvoeren van beschermingsbewind en budgetbeheer vanuit ons kantoor in Lelystad. Ons bereik is echter landelijk, wij zijn werkzaam door heel Nederland. Een intake bij u thuis is hierdoor altijd mogelijk. Onze werkwijze is professioneel, laagdrempelig en met het oog op persoonlijke aandacht.

Kennis en ervaring

De bij ons werkzame bewindvoerders hebben minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding, waarna eveneens een opleiding tot bewindvoerder is gevolgd. Hierdoor hebben de bewindvoerders voldoende kennis en ervaring om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast is er door de jaren heen ervaring in de wettelijke schuldsanering en faillissementen opgebouwd. Dit maakt onze bewindvoerders bij uitstek geschikt om het beschermingsbewind en budgetbeheer op een correcte en doelmatige wijze uit te voeren.

Wat doen wij?

Mando is gespecialiseerd in het beschermingsbewind en budgetbeheer.

Meer weten?

Kies hieronder het onderwerp waarover u meer wilt weten. Heeft u na het lezen van onze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

BESCHERMINGSBEWIND BUDGETBEHEER

 

NEEM CONTACT OP