Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind te Groningen

Mando helpt jou met je financiën door middel van beschermingsbewind in Groningen of elders. Heb je te maken met schulden, betalingsachterstanden of andere financiële problemen? Zijn die problemen het gevolg van een onvermogen om je eigen financiën te beheren wegens bijvoorbeeld lichamelijke of psychische ongemakken, schulden of verkwisting? Dan is beschermingsbewind in Groningen of een andere plaats in Nederland wellicht een goede oplossing voor je. Mando kan als jouw bewindvoerder optreden en proberen te voorkomen dat jij verder in de problemen komt.

Wij specialiseren ons onder meer in beschermingsbewind in Groningen. Hoewel we in Lelystad gevestigd zijn kunnen we vanwege onze centrale ligging overal in Nederland mensen helpen. Neem dus meteen contact op als jij interesse hebt in beschermingsbewind te Groningen of ergens anders. Wij hebben ruime contactmomenten en geen wachttijden.

Beschermingsbewind vanuit Lelystad door Mando

Er kunnen allerlei redenen zijn dat iemand niet in staat is zelf zijn financiële problemen op te lossen. Je kunt daarbij denken aan lichamelijke beperkingen, geestelijke of emotionele beperkingen, sociale factoren die iemand belemmeren, of schulden. Om iemand daarmee te helpen kan hij of zij onder bewind geplaatst worden.

Beschermingsbewind vanuit Lelystad is een maatregel voor mensen ouder dan 18 die hun eigen geldproblemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Via de rechter kan dan beschermingsbewind worden aangevraagd. De beschermingsbewindvoerder krijgt dan bewind over het geld en de goederen van de persoon en kan op die manier samen met de cliënt gewerkt worden aan het oplossen van de geldproblemen.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor schuldhulpverlening, schuldsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind en betalingsregelingen.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Lelystad.

Meer weten over beschermingsbewind te Groningen?

Wil je dat wij je helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind te Groningen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0320 215331 of door een e-mail te sturen. Wij kunnen dan je dan meer informatie geven over beschermingsbewind en wellicht een intake gesprek bij jou thuis inplannen.

Contact opnemen Meld u aan