Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in Groningen

Heb je moeite om elke maand rond te komen of om je rekeningen op tijd te betalen? Heb je schulden en lopen deze elke maand verder op? Staan er steeds weer deurwaarders aan je deur? Durf je de post niet meer open te maken? Of ken je iemand die hierbij hulp zou kunnen gebruiken? Mando kan je helpen je financiële problemen op te lossen met beschermingsbewind vanuit Groningen. Mando kan je begeleiden naar een financieel zorgeloze en schuldenvrije toekomst.

Mando is een bewindvoerderskantoor dat gevestigd is in Lelystad. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij mensen door heel Nederland kunnen helpen, waardoor wij dus ook beschermingsbewind in Groningen kunnen aanbieden. Omdat we geen wachttijden hebben kunnen we meteen beginnen jou te helpen. Als je meer wilt weten kun je gewoon even contact met ons opnemen. Vraag gerust meer informatie aan, of plan geheel vrijblijvend een intakegesprek met ons in.

Neem dus meteen contact op als jij interesse hebt in beschermingsbewind te Groningen of ergens anders.

Beschermingsbewind in Groningen door Mando

Er kunnen allerlei redenen zijn dat iemand niet in staat is zelf zijn financiële problemen op te lossen. Je kunt daarbij denken aan lichamelijke beperkingen of geestelijke beperkingen of schulden. Om de financiële problemen op te lossen kan hij of zij onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind is een maatregel voor mensen ouder dan 18 jaar die hun eigen geldproblemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Mando kan je helpen bewind aan te vragen!

Wij plannen allereerst een intakegesprek in. Het intakegesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij je thuis gehouden worden, dan komen we gewoon bij je langs. Tijdens het intakegesprek geven wij uitleg over beschermingsbewind en zal jouw situatie besproken worden. Daarnaast zullen wij je vertellen wat onze werkwijze is en wat je van ons mag verwachten. Bevalt ons verhaal je en ben je van mening dat beschermingsbewind de juiste oplossing is? Dan kunnen wij de aanvraag van het beschermingsbewind voor je regelen.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer, schuldbeheer en hulp bij aanmelding voor schuldhulpverlening.

Mando is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Groningen.

Meer weten over beschermingsbewind in Groningen?

Wil je dat wij je helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind in Groningen? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, tussen 9:00 uur en 11:00 uur te bellen naar 0320 215331 of door een e-mail te sturen. Wij kunnen dan je dan meer informatie geven over beschermingsbewind en wellicht een intakegesprek bij jou thuis inplannen.

Contact opnemen Meld u aan