HomeBeschermingsbewind Rotterdam

Beschermingsbewind en bewindvoering in Rotterdam

Ben je op zoek naar beschermingsbewind of budgetbeheer vanuit Rotterdam door financiële problemen? Mando Bewind kan jou helpen naar een financieel, zorgeloze en schuldenvrije toekomst. Lopen je schulden steeds verder op en zie je geen uitweg meer om je rekeningen te betalen? Of is er iemand in je omgeving met geldproblemen? Neem contact op met Mando voor professionele schuldhulpverlening. Wij staan voor jou klaar.

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

Mando verleent bewindvoering in Rotterdam

  • Gratis en vrijblijvende intake;
  • Intake bij jou op locatie;
  • Meer dan 10 jaar ervaring.

Heb jij hulp nodig van een bewindvoerder en wil je bewindvoering in Rotterdam aanvragen? Kom met ons in contact en zet de eerste stap naar een oplossing. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

bewindvoeren

Schuldhulpverlening in Rotterdam

Bij Mando Bewind kan je terecht voor schuldhulpverlening en bewindvoering in Rotterdam. Wij hebben ons kantoor centraal in Nederland en kunnen mensen helpen met financiële hulpverlening in de regio’s Almere, Amsterdam, ‘t Gooi, Lelystad, Utrecht en Zwolle.

Wij werken snel, transparant en met jarenlange ervaring

Heb je schulden opgebouwd waar je zonder financiële hulp niet uit kunt komen? Er zijn diverse redenen waarom je niet in staat bent om zelf financiële problemen op te lossen. Je kunt hierbij denken aan het overmatig uitgeven van geld, lichamelijke of geestelijke beperkingen of gokschulden. Om de financiële problemen op te lossen, kan je onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind Rotterdam is een maatregel voor mensen ouder dan 18 jaar die hun eigen problemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Mando kan jou helpen bij bewindvoering aanvragen in Rotterdam.

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

beschermingsbewind rotterdam
Bewindvoering Zwolle

Stappen bij beschermingsbewind

Zorg dat je weer grip krijgt op je financiële situatie en laat je helpen door ons. De eerste stap is het plannen van een intakegesprek. Dit kan bij je thuis of op een andere locatie. Tijdens het intakegesprek geven wij uitleg over beschermingsbewind en zal jouw persoonlijke situatie besproken worden. We zullen onze werkwijze uitleggen en krijg je te horen wat je van ons kunt verwachten. Bevalt ons verhaal je en ben je van mening dat beschermingsbewind de juiste oplossing is? Dan kun je via ons bewindvoering aanvragen. Mando Bewind biedt hulp bij betaalproblemen/achterstanden.

Hoe werkt bewindvoering aanvragen in Rotterdam?

Heb je bewindvoering aangevraagd? Wij sturen jouw verzoek naar de rechtbank, waarna de kantonrechter je vervolgens zal oproepen voor een zitting. Tijdens de zitting zal de kantonrechter het beschermingsbewind wederom uitleggen en enkele vragen stellen. Er is ook ruimte voor jou om vragen te stellen. De kantonrechter zal een besluit nemen. Er wordt een bevestiging naar jou en naar ons gestuurd. Dit is het officiële stuk waarin staat dat je onder bewind bent gesteld.

Maar wat gebeurt er nu? Na deze stappen wordt er een beheerrekening en een leefgeldrekening geopend voor je. Wij zullen alle betrokken instanties voor je inlichten over de situatie. Vanaf nu zal je inkomen voortaan op de beheerrekening gestort worden. Van deze rekening betalen wij jou het leefgeld en de vaste lasten, mits het inkomen toereikend is. Van de leefgeldrekening heb jij dus de pinpas en de pincode.

Over Mando Bewind

Mando Bewind werkt met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun financiële situatie te helpen. Naast beschermingsbewind kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer, schuldbeheer, hulp bij aanmelding voor schuldhulpverlening en aanvraag WSNP.

Mando Bewind is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Rotterdam.

“Mando helpt jou met het aanvragen van bewindvoering en het oplossen van schulden”

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

Neem contact op

Wacht niet langer en neem contact met ons op! Wij kunnen je helpen met het oplossen van je schulden door middel van beschermingsbewind in Rotterdam? Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Ook kan je bellen op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 uur en 11:00 uur naar 0320 215331 of misschien vind je het prettiger om ons een e-mail te sturen. Op deze manier kan je meer informatie krijgen en kunnen we je helpen met het maken van de eerste stappen naar een schuldenvrij leven.

CONTACT OPNEMEN GRATIS AANMELDEN

  • Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
    Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.