Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in omgeving Rotterdam

Ben jij om wat voor reden dan ook niet goed met geld? Tot op het punt dat je er daadwerkelijk in de financiële problemen door raakt? Zit jij met schulden die zwaar op je schouders drukken? Dan kun je Mando inschakelen om je uit dit financieel onweer te halen. Wij zijn een bedrijf dat je door middel van beschermingsbewind in omgeving Rotterdam kan helpen met je financiële problemen. Dat is een maatregel die je bij een rechter kunt aanvragen.

Indien deze maatregel je opgelegd wordt krijg je een bewindvoerder toegewezen die met jouw financiële problemen aan de slag gaat, in samenwerking met jou. Beschermingsbewind kan mensen die wegens psychische of lichamelijke redenen met schulden kampen helpen, of mensen die om bepaalde redenen niet met geld kunnen omgaan. Geïnteresseerd? Meld je dan meteen aan. Omdat we geen wachttijden hebben kunnen we op korte termijn al beginnen!

Benieuwd naar beschermingsbewind te Rotterdam? Heb je vragen voor ons? Of wil je een intakegesprek inplannen? Bel dan gerust eens naar 0320 215331, of stuur een bericht via het contactformulier op de website.

Beschermingsbewind in Rotterdam en omstreken door Mando

Indien je 18 jaar of ouder bent en het financieel, om wat voor reden dan ook, wat minder goed voor elkaar hebt kun je onder omstandigheden onder beschermingsbewind te Rotterdam geplaatst worden. Daarbij kun je denken aan schulden, maar ook een onvermogen om jouw financiële situatie onder controle te houden.

Het aanvragen gebeurt via de rechtbank. Je dient hiertoe een verzoek bij de rechter in te dienen. Als dit verzoek wordt toegewezen wordt je onder het bewind van een beschermingsbewindvoerder geplaatst. Deze persoon krijgt het bewind over jouw geld en goederen. Met zijn of haar hulp ga je vervolgens aan het werk om meer grip op je financiën te krijgen.

Over Mando

Mando is een bedrijf dat beschermingsbewind in omgeving Rotterdam verzorgt. Wij zijn in 2009 opgericht. Vanwege onze centrale ligging in het land zijn we door heel Nederland werkzaam.

  • Lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders(BPBI)
  • Ervaren en deskundige medewerkers
  • Professionele bewindvoerders
  • Voor schulphulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregelingen, budgetbeheer, budgetbewind en betalingsregelingen

Vraag gerust om een vrijblijvend intakegesprek!

Zie jij in beschermingsbewind te Rotterdam een gepaste oplossing voor je financiële problemen? Of wil je er eerst wat meer over weten? Voor al je vragen kun je geheel vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen of het online contactformulier in te vullen. Ons telefoonnummer is 0320 215331. We plannen ook graag een intakegesprek bij jou thuis in om je meer te vertellen over wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen Meld u aan