Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in omgeving Almere

Heb je moeite om elke maand rond te komen of om je rekeningen op tijd te betalen? Heb je schulden en lopen deze stiekem elke maand verder op? Of ken jij iemand die hier helaas mee te maken heeft en hulp kan gebruiken? Mando kan je helpen je financiële problemen op te lossen met beschermingsbewind vanuit Almere.

Wat doet Mando?

Mando kan je begeleiden naar een financieel zorgeloze en schuldenvrije toekomst. Mando is een bewindvoerderskantoor dat gevestigd is in Lelystad. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij mensen door heel Nederland kunnen helpen, waardoor wij dus ook beschermingsbewind in Almere kunnen aanbieden. Omdat we geen wachttijden hebben kunnen we meteen beginnen jou te helpen. Als je meer wilt weten kun je gewoon even contact met ons opnemen. Vraag gerust meer informatie aan, of plan geheel vrijblijvend een intakegesprek met ons in.

Neem dus meteen contact op als jij interesse hebt in beschermingsbewind te Almere of ergens anders.

Beschermingsbewind in Almere door Mando

Er kunnen allerlei redenen zijn dat iemand niet in staat is om zelf zijn financiële problemen op te lossen. Je kunt daarbij denken aan lichamelijke beperkingen of geestelijke beperkingen of een opstapeling van schulden. Met als gevolg, dat door de bomen het bos niet meer te zien is. Om de financiële problemen op te lossen kan hij of zij onder bewind geplaatst worden.

Wat is beschermingsbewind?

Beschermingsbewind is een maatregel voor mensen ouder dan 18 jaar die hun eigen geldproblemen niet meer aankunnen en kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Je wordt niet in een hokje gestopt, je wordt juist op persoonlijk niveau geholpen. Puur om van die nare schulden af te komen. Mando kan je helpen bewind aan te vragen. Hiervoor hoef je enkel contact op te nemen en wij zorgen dat alles in werking wordt gezet.

Hoe werkt beschermingsbewind in Almere?

Wanneer jij openstaat voor beschermingsbewind in Almere, gaan we als volgt voor jou aan de slag. Wij plannen allereerst een intakegesprek in. Het intakegesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij je thuis gehouden worden, dan komen we gewoon bij je langs (met inachtneming van de corona maatregelen). Tijdens het intakegesprek geven wij uitleg over beschermingsbewind en zal jouw situatie besproken worden. Daarnaast zullen wij je vertellen wat onze werkwijze is en wat je van ons mag verwachten. Bevalt ons verhaal je en ben je van mening dat beschermingsbewind in Almere de juiste oplossing is? Dan kunnen wij de aanvraag van het beschermingsbewind voor je regelen en kom jij onder bewindvoering in Almere te staan.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders die mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer, schuldbeheer en hulp bij aanmelding voor schuldhulpverlening in Almere en andere steden. Het maakt dus niet uit waar je woont, wij zorgen dat we bij jou in de buurt bewindvoering aanvragen.

Mando is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Almere.

Meer weten over beschermingsbewind in Almere?

Wil je dat wij je helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind in Almere? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, tussen 9:00 uur en 11:00 uur te bellen naar 0320 215331 of door een e-mail te sturen. Wij kunnen dan je dan meer informatie geven over beschermingsbewind en wellicht een intakegesprek bij jou thuis inplannen.

Contact opnemen Meld u aan