Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in Almere of omstreken

Zit jij financieel in de problemen en heb je geen idee hoe je deze op moet lossen? Wellicht is beschermingsbewind in Almere of de omgeving daarvan een goede oplossing. Mando is een bewindvoerderskantoor dat gevestigd is in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons in staat mensen door heel Nederland te helpen, waardoor wij dus ook beschermingsbewind in Almere kunnen aanbieden. Ons kantoor helpt mensen met schulden en mensen die anderszins hun financiële problemen niet meer kunnen oplossen. Voorkom dat jouw financiële situatie erger wordt en schakel meteen Mando in. Professionele hulp van buitenaf kan ervoor zorgen dat jij jouw problemen het hoofd kunt bieden. Zo zorg jij dat je schulden niet blijven stijgen en dat je niet in een neerwaartse spiraal terecht komt.

Mando helpt mensen in heel Nederland. Omdat wij geen wachttijden hebben kunnen we je snel helpen. Ook hanteren we ruime contactmomenten. Had je meer informatie gewild over beschermingsbewind in Almere of een andere stad in Nederland? Neem dan even contact met ons op.

Beschermingsbewind in Almere en elders

Als jij om wat voor reden dan ook financiële problemen hebt, kun je onder bewind geplaatst worden. Een bewindvoerder krijgt dan het beheer over je inkomsten. Zo kunnen wij je tegen jezelf en tegen anderen beschermen. Beschermingsbewind in Almere of een andere plaats is een maatregel voor volwassenen. Je moet dus minimaal 18 zijn. De maatregel kan bij de rechter worden aangevraagd en wordt in beginsel voor onbepaalde tijd opgelegd. Op verzoek kan de maatregel weer opgeheven worden, of in het geval dat de rechter voldoende overtuigd is dat de maatregel niet meer nodig is om je uit de financiële problemen te houden.

Het laten uitvoeren van beschermingsbewind nabij Almere is niet gratis. De kosten worden wel op je verhaald. Wel kun je onder omstandigheden aanspraak maken op bijzondere bijstand. Mando zoekt dit voor jou uit.

Over Mando

Mando is een kantoor waar bewindvoerders en budgetbeheerders werkzaam zijn. Omdat we gevestigd zijn in Lelystad kunnen we dus ook beschermingsbewind in Almere aanbieden. Echter stelt onze centrale ligging ons ook in staat om in andere delen van het land te werken. Naast beschermingsbewind in Almere of andere steden bieden wij ook hulp op het gebied van schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, een schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind en betalingsregelingen.

Ons bedrijf is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Al onze medewerkers zijn minimaal HBO geschoold en hebben allemaal relevantie opleidingen gevolgd.

Contact opnemen?

Denk jij dat beschermingsbewind in Almere of een andere stad in Nederland een goede oplossing voor jou is? Of had je meer informatie gewild over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of door middel van het contactformulier!

Contact opnemen Meld u aan