HomeMando: Beschermingsbewind in Almere

Beschermingsbewind in Almere

Heb je geldproblemen en ben je daarom op zoek naar beschermingsbewind vanuit Almere? Mando kan jou begeleiden naar een financieel zorgeloze en schuldenvrije toekomst. Het kan zijn dat jouw schulden elke maand verder oplopen en dat er elke keer weer deurwaarders aan de deur staan. Ook als je iemand kent die hier hulp bij zou kunnen gebruiken, kun je ons in schakelen. Wij staan voor jou klaar.

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

Beschermingsbewind in Almere door Mando

  • Gratis en vrijblijvende intake;
  • Intake bij jou op locatie;
  • Meer dan 10 jaar ervaring.

Wil je ons inschakelen voor beschermingsbewind in Almere of ergens anders? Neem dan direct contact met ons op via bovenstaande buttons. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

bewindvoeren

Schuldhulpverlening in Almere

Je bent bij ons aan het juiste adres voor schuldhulpverlening en bewindvoering in Almere. Wij zijn een bewindvoerder, gevestigd in Lelystad. Door onze centrale ligging kunnen wij mensen door heel Nederland helpen, dus ook jou in Almere. Tevens hebben wij geen wachttijden dus we kunnen jou direct helpen.

Er zijn diverse redenen waarom je niet in staat bent om zelf financiële problemen op te lossen. Je kunt hierbij denken aan lichamelijke of geestelijke beperkingen of schulden. Om de financiële problemen op te lossen, kan je onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind is ene maatregel voor mensen ouder dan 18 jaar die hun eigen problemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Mando kan jou helpen bewind aan te vragen.

“Je krijgt bij ons altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek”

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

beschermingsbewind rotterdam
Bewindvoering Zwolle

Uitleg over beschermingsbewind

Wij plannen allereerst een intakegesprek in. Het intakegesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij je thuis gehouden worden, dan komen we gewoon bij je langs. Tijdens het intakegesprek geven wij uitleg over beschermingsbewind en zal jouw situatie besproken worden.

Daarnaast zullen wij je vertellen wat onze werkwijze is en wat je van ons mag verwachten. Bevalt ons verhaal je en ben je van mening dat beschermingsbewind de juiste oplossing is? Dan kun je via ons bewindvoering aanvragen.

Hoe werkt bewindvoering aanvragen?

Als je er voor kiest om bewindvoering via ons aan te vragen, zullen wij het verzoek naar de rechtbank sturen. De kantonrechter zal jou vervolgens oproepen voor een zitting. Tijdens de zitting zal de kantonrechter het beschermingsbewind wederom uitleggen en enkele vragen stellen. Jij mag ook vragen stellen aan de kantonrechter, als je hier behoefte aan hebt.

De kantonrechter zal een besluit nemen. Er wordt een bevestiging naar jou en naar ons gestuurd. Dit is het officiële stuk waarin staat dat je onder bewind bent gesteld. Er wordt vervolgens een beheerrekening en een leefgeldrekening geopend. Wij zullen alle betrokken instanties inlichten van jouw situatie. Jouw inkomen wordt voortaan op de beheerrekening gestort. Van deze rekening betalen wij jou het leefgeld en de vaste lasten, mits het inkomen toereikend is. Van de leefgeldrekening heb jij dus de pinpas en de pincode.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer, schuldbeheer en hulp bij aanmelding voor schuldhulpverlening.

Mando is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Almere.

“Mando helpt jou met het aanvragen van bewindvoering en het oplossen van schulden”

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

Meer weten over beschermingsbewind in Almere?

Wil je dat wij je helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind in Almere? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, tussen 9:00 uur en 11:00 uur te bellen naar 0320 215331 of door een e-mail te sturen. Wij kunnen dan je dan meer informatie geven over beschermingsbewind en wellicht een intakegesprek bij jou thuis inplannen.

CONTACT OPNEMEN BEWINDVOERING AANVRAGEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
    Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.