Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in Amsterdam en omstreken

Lukt het je niet goed om met geld om te gaan? Of kamp je met schulden die voor een zware last op je schouders zorgen? Mando biedt beschermingsbewind in omgeving Amsterdam aan. Met deze maatregel word je op last van een rechter onder gezag van een bewindvoerder geplaatst. Beschermingsbewind is uitsluitend bedoeld voor meerderjarige mensen bij wie is gebleken dat ze niet in staat zijn om hun eigen financiën op een behoorlijke manier te regelen. Ook kan de maatregel mensen met schulden helpen.

Schulden kunnen door allerlei manieren veroorzaakt worden, vanwege psychische of lichamelijke redenen, verslavingen of verkwisting. Herken jij je in een dergelijke situatie? Dan kan Mando samen met jou door middel van beschermingsbewind in omgeving Amsterdam werken aan een oplossing. Wij helpen je graag verder. Meld je dus gelijk aan, want dan kunnen we direct beginnen! We hebben namelijk geen wachttijden.

Voor al je vragen of om je aan te melden voor een intakegesprek kun je geheel vrijblijvend contact opnemen. Wij hebben erg ruime contactmomenten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0320 215331 en het online contactformulier.

Beschermingsbewind te omgeving Amsterdam door Mando

Onder omstandigheden kunnen mensen die financiële problemen ervaren of met schulden kampen onder beschermingsbewind in omgeving Amsterdam geplaatst worden. Deze maatregel kan opgelegd worden aan mensen van 18 jaar en ouder die er zelf niet meer uit lijken te komen. Dit ongeacht de reden die ten grondslag aan de financiële problemen ligt.

De maatregel kan bij de rechtbank worden aangevraagd door daartoe een verzoek in te dienen. De beschermingsbewindvoerder krijgt het bewind over het inkomen en de goederen van de onder bewind gestelde persoon. Samen wordt vervolgens gewerkt aan het verbeteren van de financiële situatie.

Over Mando

Mando is een in 2009 opgerichte organisatie met een team van ervaren en professionele bewindvoerders. Wij zijn werkzaam in het hele land en kunnen jou dus ook helpen met beschermingsbewind in Amsterdam of omstreken. Mando biedt verscheidene diensten aan voor personen die in financieel onweer verkeren.

aast beschermingsbewind staan we ook mensen bij met schulphulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregelingen, budgetbeheer, budgetbewind en betalingsregelingen. Ons bedrijf is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders(BPBI).

Nog vragen?

Hulp nodig bij je financiële problemen? Heb je vragen over hoe beschermingsbewind in omgeving Amsterdam jou daarbij kan helpen? Mando is je graag van dienst. Om een intakegesprek aan te vragen of verder te informeren kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Je kunt ons bellen via 0320 215331, of een bericht sturen door middel van het contactformulier op onze website. Wij komen graag bij jou thuis langs om je situatie te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan