Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind aanvragen

Mando kan jou helpen met beschermingsbewind aanvragen. Heb jij moeite met het controleren van je persoonlijke financiën? Misschien is beschermingsbewind aanvragen dan een goede oplossing voor je! Beschermingsbewind is een maatregel die jou tegen jezelf (en tegen anderen) kan beschermen als jij niet goed met je geld kunt omgaan. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij moeite hebt met het beheren van je financiën. Dit kan komen vanwege lichamelijke redenen, psychische redenen, schulden en/of verkwisting (het overmatig uitgeven van gelden). Als je daar een oplossing voor zoekt kun je beschermingsbewind aanvragen. Mando staat voor je klaar om je daarmee te helpen.

Wij helpen je met het beschermingsbewind aanvragen en kunnen vervolgens jouw inkomsten gaan beheren en je zo verder helpen. Kun jij de hulp van Mando wel gebruiken bij het beschermingsbewind aanvragen? Neem dan gelijk contact met ons op voor een intakegesprek!

Hoe kun je beschermingsbewind aanvragen?

Jij zelf kunt beschermingsbewind aanvragen als jij denkt dat dit de juiste oplossing voor jouw situatie is, maar bijvoorbeeld ook jouw eventuele echtgenoot of partner, of familieleden tot in de vierde graad. Beschermingsbewind aanvragen doe je door je aan te melden bij ons. In een intakegesprek bespreken we vervolgens jouw situatie. Ook leggen we onze werkwijze aan je uit en bespreken we de verwachtingen. Als jij daadwerkelijk besluit ons in te schakelen, gaan we vervolgens verder met het beschermingsbewind aanvragen.

We stellen dan een verzoekschrift op naar de rechtbank. Daarop volgt een zitting bij de kantonrechter, die je het een en ander uitlegt en je nog wat verdere vragen stelt. De kantonrechter beslist vervolgens op het beschermingsbewind aanvragen en kan jou uiteindelijk onder bewind stellen voor onbepaalde tijd.

Over Mando

Mando kan jou helpen met het beschermingsbewind aanvragen en vervolgens optreden als jouw bewindvoerder. Wij zijn een klein kantoor dat gevestigd is in Lelystad. We zijn dus erg centraal gelegen in Nederland en dat stelt ons in staat mensen met geldproblemen door het hele land te helpen. Wij zijn lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI), en al onze bewindvoerders hebben ten minste een afgeronde juridische HBO opleiding en een vervolgopleiding tot bewindvoerder gevolgd. Mando gaat altijd zeer professioneel, maar ook laagdrempelig te werk.

Neem contact op!

Wil jij beschermingsbewind aanvragen? Laat Mando je daar dan bij helpen! Neem daarvoor gerust even contact met ons op. Plan meteen een gratis en vrijblijvend intakegesprek in door het contactformulier in te vullen of tussen 9:00 uur en 11:00 uur te bellen naar 0320 215331.

Contact opnemen Meld u aan