Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer in omgeving Zwolle

Heb je moeite om elke maand rond te komen of om je rekeningen op tijd te betalen? Ontstaan er schulden omdat je niet meer weet welke rekeningen je allemaal moeten betalen? Heb jij hierbij hulp nodig of ken je iemand die hierbij hulp zou kunnen gebruiken? Mando kan je helpen je financiële problemen op te lossen met budgetbeheer vanuit Zwolle. Mando kan je begeleiden naar een financieel zorgeloze en schuldenvrije toekomst.

Mando is een kantoor met professionele budgetbeheerders welke gevestigd is in Lelystad. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij mensen door heel Nederland kunnen helpen, waardoor wij dus ook budgetbeheer in Zwolle kunnen aanbieden. Omdat we geen wachttijden hebben kunnen we meteen beginnen jou te helpen. Als je meer wilt weten kun je gewoon even contact met ons opnemen. Vraag gerust meer informatie aan, of plan geheel vrijblijvend een intakegesprek met ons in.

Heb jij hulp nodig met het beheren van je financiën? Lukt het niet meer om je financiële problemen zelf op kunt lossen? Dan is budgetbeheer in Zwolle misschien een oplossing voor je.

Wil je meer weten over budgetbeheer in Zwolle of een andere plaats? Neem contact op voor meer informatie!

Budgetbeheer in Zwolle door Mando

Als je alle rekeningen niet meer kunt overzien of wanneer er schulden ontstaan terwijl je dit juist probeert te voorkomen, kun je budgetbeheer in Zwolle aanvragen. Budgetbeheer is volledig vrijwillig. Je dient het zelf aan te vragen en het kan je niet worden opgelegd. Wanneer jij besluit dat budgetbeheer in Zwolle een goede oplossing is voor jou, beginnen we door jouw situatie in een intakegesprek door te nemen. Het intakegesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij je thuis gehouden worden, dan komen we gewoon bij je langs. Tijdens het intakegesprek geven wij uitleg over budgetbeheer. Daarnaast zullen wij je vertellen wat onze werkwijze is en wat je van ons mag verwachten. Bevalt ons verhaal je en ben je van mening dat budgetbeheer de juiste oplossing is, dan gaan we voor je aan de slag.

Over Mando

Mando is gevestigd in Lelystad. Wij bieden zowel naast budgetbeheer in Zwolle ook beschermingsbewind aan. Omdat wij centraal gelegen zijn in Nederland kunnen we mensen door het hele land helpen. Je kunt dus bij ons terecht voor budgetbeheer in Zwolle, maar ook elke andere stad in Nederland. Kies je voor Mando, dan kun je direct geholpen worden.

Mando is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over budgetbeheer.

Neem contact op!

Zet een stap in de juiste richting en schakel Mando in voor budgetbeheer in Zwolle. Samen werken we aan een nieuwe toekomst, zonder financiële problemen. Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een intakegesprek. Dat kan door ons te bellen 0320 215331. Ook kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Contact opnemen Meld u aan