Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer in Zwolle

Mando kan jou met je financien helpen als je dat zelf niet meer lukt door middel van budgetbeheer in Zwolle of een andere stad in Nederland. Als jij moeite hebt met het beheren van je inkomen en daardoor regelmatig in de problemen komt, is budgetbeheer in Zwolle een goede oplossing voor je. Wanneer jij besluit Mando in te schakelen voor budgetbeheer in Zwolle of elders, krijg je eens in de zoveel tijd een bedrag waar jij van kunt gaan leven. De rest van je inkomen wordt door ons beheert. Wij gaan dan proberen jouw financiële situatie op orde te houden.

Mando is gevestigd in Lelystad, maar vanwege onze centrale ligging kunnen we ook budgetbeheer in Zwolle of andere steden aanbieden. Neem gelijk contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Wij hebben zeer ruime contactmomenten. Je kunt altijd bij ons terecht voor budgetbeheer in Zwolle of een andere stad, aangezien wij geen wachttijden hebben.

Budgetbeheer in Zwolle door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer in Zwolle een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. In het geval van budgetbeheer doen wij dat door een aparte rekening voor je te openen waarop jouw inkomsten binnenkomen. Met die inkomsten betalen wij je vaste lasten. Daarnaast openen we ook een aparte rekening waar geld voor jou zelf op komt te staan. Dit geld kun je gebruiken om van te leven. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer in Zwolle zonder tussenkomst van een rechter.

Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons in staat mensen in het hele land te helpen door middel van budgetbeheer in Zwolle en andere steden. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind, beschermingsbewind en betalingsregelingen. Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Neem gelijk contact met ons op!

Laat Mando je helpen als je geldproblemen hebt. Wij kunnen door middel van budgetbeheer te Zwolle aan een toekomst voor jou werken zonder geldproblemen. Voor een vrijblijvend informatief gesprek kun je ons bellen naar 0320 215331 Je kunt ook contact opnemen door ons te mailen of het contactformulier in te vullen. Vervolgens kunnen we een intakegesprek bij jou thuis inplannen om zo de mogelijkheden met betrekking tot budgetbeheer te Zwolle verder met je te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan