Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Financiële rust door middel van budgetbeheer te Utrecht

Mando kan jou middels budgetbeheer in Utrecht helpen met een benarde financiële situatie. Zie jij elke maand weer op tegen alle rekeningen die op je deurmat kunnen vallen? Lukt het je gewoon niet meer om zelf je financiën op orde te houden? Krijg je het gewoon niet voor elkaar om maandelijks genoeg geld opzij te zetten voor het betalen van je vaste lasten? Misschien kunnen wij je de financiële rust teruggeven waar je naar verlangt, door middel van budgetbeheer in Utrecht.

Er kunnen diverse redenen ten grondslag liggen aan een onvermogen om je persoonlijke financiën onder controle te houden. Dat kunnen lichamelijke of mentale redenen zijn. In wezen komt budgetbeheer te Utrecht er op neer dat wij je inkomen (je budget) voor jou gaan beheren. Zie jij hier een oplossing in? Vraag dan eens een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Budgetbeheer te Utrecht door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer te Utrecht een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. Als professioneel kantoor van budgetbeheerders specialiseren wij ons onder meer in budgetbeheer te Utrecht. Besluit je ons in te schakelen? Dan openen wij een aparte rekening waar uw inkomen terecht op zal komen. Met die rekening gaan wij voor u de vaste lasten en dergelijke betalen. Wekelijks maken we een bedrag naar uw eigen rekening over, waar u eten en andere levensbehoeftes van kan halen. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer te Utrecht zonder tussenkomst van een rechter.

Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons dus ook in staat mensen te helpen door middel van budgetbeheer in Utrecht. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder, budgetbeheer en beschermingsbewind. Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je Mando inschakelen voor budgetbeheer in Utrecht? Of wil je eerst even verder informeren? Bel ons dan op 0320 215331, of stuur je vraag per e-mail of het contactformulier. Je kunt ook direct een geheel vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Indien gewenst doen we dit bij jou thuis, wij werken door heel Nederland.

Contact opnemen Meld u aan