Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer vanuit Lelystad

Blijven jouw schulden zich maar opstapelen en weet je niet meer wat je moet doen? Budgetbeheer vanuit Lelystad is wellicht een uitkomst voor je. Bij budgetbeheer gaat het om het vaststellen inkomsten en uitgaven. Als je Mando inschakelt voor budgetbeheer vanuit Lelystad krijg je een bepaalde hoeveelheid geld om van te leven. De rest wordt dan door ons, de budgetbeheerder, geregeld. Wij kunnen dan verder werken aan het verbeteren van jouw financiële situatie. Zo kunnen we proberen jouw geldproblemen voor je op te lossen zodat je weer verder kunt met je leven. Mando biedt budgetbeheer vanuit Lelystad aan. Onze centrale ligging is ideaal om mensen door het gehele land te helpen.

Naast budgetbeheer in Lelystad kunnen we jou dus ook in andere steden helpen. Ook hebben wij zeer ruime contactmomenten. Als je meer wilt weten kun je contact met ons opnemen of ons bellen voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek. Als je ons inschakelt voor budgetbeheer vanuit Lelystad komen we bij jou thuis voor een intakegesprek. Wij hebben geen wachttijden, dus je kunt direct door ons geholpen worden.

Budgetbeheer vanuit Lelystad door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer vanuit Lelystad een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. In het geval van budgetbeheer doen wij dat door een aparte rekening voor je te openen waarop jouw inkomsten binnenkomen. Met die inkomsten betalen wij je vaste lasten.

Daarnaast openen we ook een aparte rekening waar geld voor jou zelf op komt te staan. Dit geld kun je gebruiken om van te leven. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer vanuit Lelystad zonder tussenkomst van een rechter. Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons in staat mensen in het hele land te helpen door middel van budgetbeheer. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind, beschermingsbewind en betalingsregelingen.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Meer informatie nodig over budgetbeheer?

Laat Mando je helpen als je geldproblemen hebt. Wij kunnen door middel van budgetbeheer vanuit Lelystad aan een toekomst voor jou werken zonder geldproblemen. Voor een vrijblijvend informatief gesprek kun je ons bellen naar 0320 215331. Je kunt ook contact opnemen door ons te mailen of het contactformulier in te vullen. Vervolgens kunnen we een intakegesprek bij jou thuis inplannen om zo de mogelijkheden met betrekking tot budgetbeheer vanuit Lelystad verder met je te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan