Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Professioneel budgetbeheer in Harderwijk

Bij Mando kunnen we jou helpen door middel van budgetbeheer in Harderwijk als jij in een benauwde financiële situatie zit. Stel je hebt lichamelijke klachten, mentale gezondheidsproblemen, schulden of een gokverslaving. Dat zijn allerlei redenen die ervoor kunnen zorgen dat jij moeite hebt met het op orde houden van je persoonlijke financiën. In die gevallen kun je via budgetbeheer in Harderwijk weer proberen je zaakjes op orde te krijgen.

Mando is een kantoor van professionele budgetbeheerders dat mensen met geldproblemen helpt. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan.

Budgetbeheer in Harderwijk door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer te Harderwijk een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. Budgetbeheer te Harderwijk werkt als volgt. Wij geven jou iedere week een bepaald bedrag, waar jij de maand mee door moet zien te komen. De rest van je inkomen nemen wij in beheer. Met dat geld proberen we jouw financiën onder controle te houden.

We maken een plan voor het besteden van je inkomen, betalen je vaste lasten en kijken hoe we jouw situatie in de toekomst kunnen verbeteren. Op die manier kunnen wij door middel van budgetbeheer te Harderwijk jou meer financiële rust geven. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer te Harderwijk zonder tussenkomst van een rechter. Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando

Mando is opgericht in 2009 en is actief door heel Nederland. Onze centrale ligging stelt ons dus ook in staat mensen te helpen door middel van budgetbeheer in Harderwijk. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder, budgetbeheer en beschermingsbewind.  Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Neem contact met ons op

Mando helpt je graag verder met budgetbeheer in Harderwijk. Wil je meer weten over hoe wij je verder kunnen helpen, of een geheel vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek inplannen? Dan kun je gewoon even contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0320 215331, per e-mail en via het contactformulier. Het is ook mogelijk om het intakegesprek bij jou thuis in te plannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan