Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer in Amsterdam

Mando kan voor jou als budgetbeheerder optreden bij budgetbeheer in Amsterdam of ergens anders in Nederland. Budgetbeheer te Amsterdam is een vrijwillige vorm van hulpverlening voor mensen die in financieel onweer verkeren omdat zij niet goed met hun geld om kunnen gaan. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals lichamelijke en/of psychische ongemakken, maar ook schulden of verkwisting.

Bij budgetbeheer in Amsterdam of elders gaat de budgetbeheerder jouw inkomen beheren en zo jouw vaste lasten en dergelijke betalen. Je boodschappen en andere uitgaven om te leven kun je betalen van een bedrag dat wij periodiek jou ter beschikking stellen. Uiteindelijk proberen we door middel van budgetbeheer te Amsterdam of ergens anders financiële rust in jouw leven te creëren. Heb je daar interesse in? Neem dan gelijk contact op om een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek aan te vragen!

Budgetbeheer in Amsterdam door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer in Amsterdam een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. In het geval van budgetbeheer doen wij dat door een aparte rekening voor je te openen waarop jouw inkomsten binnenkomen. Met die inkomsten betalen wij je vaste lasten. Daarnaast openen we ook een aparte rekening waar geld voor jou zelf op komt te staan.

Dit geld kun je gebruiken om van te leven. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer in Amsterdam zonder tussenkomst van een rechter. Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando B.V.

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons in staat mensen in het hele land te helpen door middel van budgetbeheer in Amsterdam en andere steden. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind, beschermingsbewind en betalingsregelingen.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Meer informatie nodig?

Laat Mando je helpen als je geldproblemen hebt. Wij kunnen door middel van budgetbeheer te Amsterdam aan een toekomst voor jou werken zonder geldproblemen. Voor een vrijblijvend informatief gesprek kun je ons bellen naar 0320 215331. Je kunt ook contact opnemen door ons te mailen of het contactformulier in te vullen. Vervolgens kunnen we een intakegesprek bij jou thuis inplannen om zo de mogelijkheden met betrekking tot budgetbeheer te Amsterdam verder met je te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan