Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer in Almere

Mando biedt budgetbeheer in onder meer Almere aan. Heb jij hulp nodig met het beheren van je financiën? Als je schulden blijven stijgen en je jouw problemen niet meer zelf op kunt lossen, is budgetbeheer in Almere of een andere stad in Nederland misschien een oplossing voor je. Mando staat dan voor je klaar. Wanneer jij ons inschakelt voor budgetbeheer krijg je een hoeveelheid leefgeld toegewezen, waar jij dus van kunt leven. De rest van je inkomsten gaan wij voor je beheren. Met dat geld gaan wij aan de slag om jouw financiële situatie te verbeteren. We kunnen dan proberen jouw schulden en andere geldproblemen op te lossen.

Wil je meer weten over budgetbeheer in Almere of een andere plaats? Neem even contact op voor meer informatie!

Budgetbeheer in Almere door Mando

Als je de rekeningen niet meer kunt overzien, kun je budgetbeheer in Almere of elders aanvragen. Budgetbeheer is volledig vrijwillig. Je dient het zelf aan te vragen en het kan je niet worden opgelegd. Wanneer jij besluit dat budgetbeheer in Almere of elders een goede oplossing is voor jou, beginnen we door jouw situatie in een intake gesprek door te nemen. Vervolgens gaan we aan de slag.

Wij openen een nieuwe rekening voor je waar je inkomen op komt te staan. Periodiek maken wij wat leefgeld naar jou over waar je van kunt leven. Met de rest van het geld gaan wij jouw financiën beheren. Zo kunnen we proberen jouw financiële problemen op te lossen en voorkomen dat jouw situatie erger wordt.

Over Mando

Mando is gevestigd in Lelystad. Wij bieden zowel naast budgetbeheer in Almere en elders ook beschermingsbewind aan. Omdat wij centraal gelegen zijn in Nederland kunnen we mensen door het hele land helpen. Je kunt dus bij ons terecht voor budgetbeheer in Almere, maar ook elke andere stad in Nederland. Kies je voor Mando, dan kun je direct geholpen worden. Wij hebben namelijk geen wachttijden. Verder zijn onze contactmomenten zeer ruim, waardoor we altijd goed contact met je kunnen onderhouden.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Zo weet je zeker dat wij aan de benodigde kwaliteitseisen voldoen.

Neem contact op!

Zet een stap in de juiste richting en schakel Mando in voor budgetbeheer in Almere of een andere plaats in Nederland. Samen werken we aan een nieuwe toekomst, zonder financiële problemen. Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een intakegesprek. Dat kan door ons te bellen 0320 215331. Ook kun je het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Contact opnemen Meld u aan