Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Is beschermingsbewind in Zwolle de ideale oplossing voor jou?

Bij beschermingsbewind in Zwolle kun je je via de rechter onder het bewind van een bewindvoerder laten plaatsen. Deze maatregel is geschikt voor meerderjarige mensen die zelf niet in staat zijn om hun financiële zaken op juiste wijze te kunnen behartigen. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Misschien ben je in de schulden geraakt of ben je ergens verslaafd aan geraakt. Misschien liggen lichamelijke redenen daar ten grondslag aan, of psychische klachten. Misschien is verkwisting het probleem.

In ieder geval kan beschermingsbewind te Zwolle voor jou de oplossing zijn. Mando werkt door heel Nederland en heeft een gevestigd kantoor waar professionele bewindvoerders werkzaam zijn. Wij helpen je graag verder door middel van beschermingsbewind te Zwolle. Omdat we geen wachttijden hebben kunnen we meteen beginnen jou te helpen. Als je meer wilt weten kun je gewoon even contact met ons opnemen. Wij hebben zeer ruime contactmomenten. Vraag gerust meer informatie aan, of plan geheel vrijblijvend een intakegesprek met ons in.

Beschermingsbewind in Zwolle door Mando

Iemand die geldproblemen heeft kan onder omstandigheden onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind te Zwolle is een maatregel voor mensen ouder dan 18 die hun eigen geldproblemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Via de rechter kan dan beschermingsbewind worden aangevraagd. De beschermingsbewindvoerder krijgt dan bewind over het geld en de goederen van de persoon en kan op die manier samen met de cliënt gewerkt worden aan het oplossen van de geldproblemen.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer en beschermingsbewind.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders(BPBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind.

Stel je vraag of maak direct een afspraak

Heb je hulp nodig om je financiële situatie op orde te krijgen? Schakel dan Mando in voor beschermingsbewind in Zwolle. Neem contact met ons op om verder te informeren. Wij zijn per telefoon bereikbaar op 0320 215331, maar ook per e-mail of het contactformulier op onze website.

Als het nodig is kunnen wij bij jou thuis komen voor een intakegesprek, wij werken door heel Nederland.

Contact opnemen Meld u aan