Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind vanuit Lelystad

Heb je geldproblemen en weet je niet goed hoe je daar uit moet komen? Mando kan je verder helpen met beschermingsbewind vanuit Lelystad. Wij helpen mensen die niet meer zelf voor hun budget kunnen zorgen, omdat zij daartoe niet in staat zijn of heel veel schulden hebben. Als je in de schulden zit kunnen de problemen zich voor je blijven opstapelen. Je schulden blijven dan groeien en daardoor kom je als het ware in een put terecht waar je nauwelijks uit kunt komen. Beschermingsbewind vanuit Lelystad is dan een goede oplossing voor je. Mando kan je helpen met het beheren van je budget en met je kijken hoe we er weer bovenop kunnen komen.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hanteren geen wachttijden. Daarnaast hebben wij hele ruime contactmomenten. Wil je meer weten over wat we met betrekking tot beschermingsbewind vanuit Lelystad voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Beschermingsbewind vanuit Lelystad door Mando

Er kunnen allerlei redenen zijn dat iemand niet in staat is zelf zijn financiƫle problemen op te lossen. Je kunt daarbij denken aan lichamelijke beperkingen, geestelijke of emotionele beperkingen, sociale factoren die iemand belemmeren, of schulden. Om iemand daarmee te helpen kan hij of zij onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind vanuit Lelystad is een maatregel voor mensen ouder dan 18 die hun eigen geldproblemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Via de rechter kan dan beschermingsbewind worden aangevraagd. De beschermingsbewindvoerder krijgt dan bewind over het geld en de goederen van de persoon en kan op die manier samen met de cliƫnt gewerkt worden aan het oplossen van de geldproblemen.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind vanuit Lelystad kun je ook bij ons terecht voor schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind en betalingsregelingen.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders(BPBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Lelystad.

Meer weten over beschermingsbewind?

Wil je dat wij je helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind vanuit Lelystad? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0320 215331 of door een e-mail te sturen. Wij kunnen dan je dan meer informatie geven over beschermingsbewind en wellicht een intake gesprek bij jou thuis inplannen.

Contact opnemen Meld u aan