Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind en samenwonen

Ben jij op zoek naar hulp of informatie op het gebied van beschermingsbewind en samenwonen? Dan ben je bij Mando aan het goede adres. Wij zijn een kantoor waar professionele budgetbeheerders en bewindvoerders werken en hebben dus alle kennis in huis wat betreft beschermingsbewind en samenwonen. De maatregel beschermingsbewind is bedoeld voor mensen die hun eigen financiën niet onder controle kunnen houden. Daar kunnen diverse redenen aan ten grondslag liggen, zoals lichamelijke of psychische ongemakken, schulden, of het overmatig uitgeven van geld. Jij (of iemand anders voor jou) kan dan beschermingsbewind aanvragen. Een bewindvoerder krijgt dan het beheer over jouw inkomsten.

Wanneer jij een oplossing ziet in beschermingsbewind en samenwonen gaat, kunnen de regels voor jouw situatie wat veranderen. Voor optimale bijstand kun je dan Mando inschakelen. Wij bieden je graag onze expertise en ervaring met beschermingsbewind en samenwonen aan. Neem meteen contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een intakegesprek.

Mando helpt jou met beschermingsbewind en samenwonen

Mando kan jou van begin tot eind helpen met beschermingsbewind en samenwonen. Beschermingsbewind begint met een aanvraag daarvan. Jij, maar ook enkele anderen (zoals een eventuele echtgenoot of partner, of bepaalde familieleden) kunnen beschermingsbewind aanvragen bij de rechtbank. Een kantonrechter kan tijdens een zitting jou op basis van dat verzoek onder bewind plaatsen. Vervolgens krijg je een bewindvoerder toegewezen die jouw inkomen gaat beheren. Als jij Mando inschakelt voor beschermingsbewind zal je het ons wel moeten aangeven dat je gaat samenwonen.

Indien jij een aanvraag doet voor beschermingsbewind en samenwonen gaat kan dat de situatie namelijk veranderen, bijvoorbeeld wat betreft jullie gezamenlijk inkomen. Mando zal jou dan goed uitleggen hoe het verder voor je te werk gaat.

Over Mando

Wij zijn een klein kantoor dat zich specialiseert in budgetbeheer en beschermingsbewind. Mando is gevestigd in Lelystad. Vanwege onze centrale ligging kunnen we dus mensen door het hele land helpen. Als je besluit ons in te schakelen voor hulp bij beschermingsbewind en samenwonen kunnen wij overal in Nederland bij jou thuis komen voor een intake gesprek. Mando is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI) en voldoet daarom aan allerlei kwaliteitseisen. We gaan altijd professioneel te werk, al is onze benadering ook erg laagdrempelig en persoonlijk.

Maak gelijk een afspraak!

Heb jij hulp nodig met beschermingsbewind en samenwonen? Dan kan Mando je helpen. Bel gelijk naar 0320 215331 voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Ook kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen.

Contact opnemen Meld u aan