Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Beschermingsbewind in Deventer als oplossing voor jouw geldproblemen?

Mando is een kantoor van professionele bewindvoerders dat jou kan helpen met je geldproblemen door middel van beschermingsbewind in Deventer of omgeving. Krijg jij je financiële zaakjes maar niet op orde omdat je overmatig geld uitgeeft? Kamp je met een verslaving? Doen lichamelijke of geestelijke ongemakken je telkens weer de das om? Wat de reden voor je benauwde financiële situatie ook is, met beschermingsbewind te Deventer kunnen wij jou verder helpen.

Een van onze bewindvoerders krijgt het beheer over jouw inkomen en goederen. Door middel van beschermingsbewind in Deventer werken we vervolgens samen aan een toekomst met minder financiële zorgen. Mando is gevestigd in Lelystad en kan door heel Nederland optreden als bewindvoerder. Wij hanteren geen wachttijden, dus je kan direct door ons geholpen worden. Heb je interesse in beschermingsbewind in Deventer? Aarzel dan niet en neem eens contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Beschermingsbewind te Deventer door Mando

Om iemand te helpen met zijn geldproblemen kan hij of zij onder bewind geplaatst worden. Beschermingsbewind te Deventer is een maatregel voor mensen ouder dan 18 die hun eigen geldproblemen niet meer kunnen oplossen, wat de reden daarvoor ook is. Via de rechter kan dan beschermingsbewind worden aangevraagd. De beschermingsbewindvoerder voert dan bewind over het geld en de goederen van de persoon en kan op die manier samen met de cliënt gewerkt worden aan het oplossen van de geldproblemen.

Over Mando

Mando is een bedrijf met professionele bewindvoerders dat mensen door heel Nederland helpt met hun geldproblemen. We zijn opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad, maar werkzaam door het gehele land. Ons bedrijf biedt meerdere diensten aan om mensen met hun geldproblemen te helpen. Naast beschermingsbewind te Deventer kun je ook bij ons terecht voor budgetbeheer maar ook voor beschermingsbewind.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en heeft alleen medewerkers in dienst met veel ervaring en kennis over beschermingsbewind vanuit Lelystad.

Neem contact op voor een intake gesprek

Kom je er niet meer uit en kun je wel wat hulp met je financiën gebruiken? Dan helpt Mando je graag verder door middel van beschermingsbewind in Deventer. Als je een vraag hebt of graag direct een vrijblijvende afspraak wilt maken kun je contact opnemen. Bel ons op 0320 215331, of stuur ons een bericht per e-mail of het contactformulier.

We werken door heel Nederland en kunnen indien gewenst bij jou thuis langskomen voor een intakegesprek.

Contact opnemen Meld u aan