Bel voor een gratis en vrijblijvende intake
0320 21 53 31, wij zijn op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar!
Volg ons ook op

Budgetbeheer in Den Haag

Schakel Mando in voor budgetbeheer in Den Haag of elders in Nederland! Kamp je met betalingsachterstanden of andere financiële problemen en lukt het je niet zelf om goed met je geld om te gaan? Dan kan budgetbeheer in Den Haag of ergens anders uitkomst bieden. Bij budgetbeheer gaat Mando, jouw budgetbeheerder, je inkomen beheren. Je krijgt om de zoveel tijd een bedrag van ons waar jij van moet gaan leven. Met de rest gaan wij aan de slag. Wij nemen bijvoorbeeld het betalen van de vaste lasten op ons. Zo proberen we door middel van budgetbeheer in Den Haag rust in jouw financiële situatie te creëren.

Budgetbeheer in Den Haag of een andere stad in Nederland is volledig vrijwillig en dien je dus zelf aan te vragen. Lijkt budgetbeheer te Den Haag je een goede oplossing? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend en gratis intakegesprek in te plannen!

Budgetbeheer in Den Haag door Mando

Als jij om wat voor reden dan ook niet meer in staat bent je financiën op orde te houden is budgetbeheer in Den Haag een goede oplossing. Mando kan je dan verder helpen met je geldproblemen. In het geval van budgetbeheer doen wij dat door een aparte rekening voor je te openen waarop jouw inkomsten binnenkomen. Met die inkomsten betalen wij je vaste lasten.

Daarnaast openen we ook een aparte rekening waar geld voor jou zelf op komt te staan. Dit geld kun je gebruiken om van te leven. Anders dan beschermingsbewind kan budgetbeheer in Den Haag zonder tussenkomst van een rechter. Als je hulp zoekt bij je geldproblemen kun je ons dus gemakkelijk inschakelen.

Over Mando

Mando is opgericht in 2009 en gevestigd in Lelystad. Onze centrale ligging stelt ons in staat mensen in het hele land te helpen door middel van budgetbeheer in Den Haag en andere steden. Wij bieden allerlei soorten diensten aan om meerderjarige mensen te helpen met hun geldproblemen, waaronder schuldhulpverlening, schuldhulpsanering, schuldsaneringsregeling, budgetbeheer, budgetbewind, beschermingsbewind en betalingsregelingen.

Mando is lid van de branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en biedt haar diensten aan voor mensen met geldproblemen door heel Nederland.

Meer informatie nodig over budgetbeheer?

Laat Mando je helpen als je geldproblemen hebt. Wij kunnen door middel van budgetbeheer te Den Haag aan een toekomst voor jou werken zonder geldproblemen. Voor een vrijblijvend informatief gesprek kun je ons bellen naar 0320 215331. Je kunt ook contact opnemen door ons te mailen of het contactformulier in te vullen. Vervolgens kunnen we een intakegesprek bij jou thuis inplannen om zo de mogelijkheden met betrekking tot budgetbeheer te Den Haag verder met je te bespreken.

Contact opnemen Meld u aan